Bij Rose Garden Heerenveen kunt u genieten van de overheerlijke gerechten uit deze twee verfijnde keukens | De rust en de sfeer wat Rose Garden Heerenveen uitstraalt is zeer geliefd en bekend, bij zowel de particuliere als zakelijke gast | Onze specialiteiten restaurant beschikt over verschillende zalen waar u met de juiste service en sfeer wordt ontvangen

LOADING

De Cantonese keuken

Zeer subtiel en gebruikt ook weinig vet

De zuidelijke Cantonese-keuken bevat karakteristieke zoetzure accenten. De meeste gerechten worden er ‘al roerend gebakken’, hierdoor blijven smaak en sappigheid van vlees en groenten bewaard. Deze keuken is origineel en zeer gevarieerd. Het mengen van natuurlijke geuren en smaken, van onder andere sojasaus, verse gemberwortel, wijn en kippenbouillon is kenmerkend voor de Cantoneese keuken. Door middel van roerbakken bereid je de meest heerlijkste gerechten o.a. met geroosterd vlees, kip en kreeft. Andere gerechten zijn gestoomde varkensvlees- en visgerechten, gebakken rijst, zwaluwnestsoep, haaienvinnensoep en gerechten met eieren.

De Szechuan keuken

Rijkelijk gekruid en pikant door het gebruik van Szechuan-peper

De westelijke Szechuan-keuken wordt gekenmerkt door sterk gekruide gerechten en door het veelvuldig gebruik van rundvlees. In de gerechten van deze streek zitten vaak chilipepers en Szechuanpeper. Deze keuken, komt uit één van de vruchtbaarste streken van China, is sterk gekruid; heet en olie-achtig. Voorbeelden uit deze keuken zijn gefrituurde kip, groenten in kippenvet, kip met rode pepers, paddestoelgerechten en Szechuan-eend.

Voor bestellingen en reserveringen bel: